Call Today 0770865606
Cere Oferta

  Casa la Cheie cu materiale incluse sau numai manopera.

  Casa la cheie reprezintă o casă la roşu la care se adaugă lucrări definitivare de instalații și finisaje cu materiale sănătoase, care include:

  Constructii case la cheie

  Calitate superioara, pret competitiv, satisfactie garantata.

  Aceste lucrari au mare importanta in exploatarea constructiei, de calitatea acestora depinzand in mare parte confortul dvs. Degradarea rapida a finisajelor sau defectarea unor instalatii vor produce in timpul exploatarii constructiei cheltuieli si disconfort. De aceea aceste operatiuni trebuie executate de oameni specializati, profesionisti care stiu ce fac si garanteaza pentru ce fac.

  Deoarece acordam o deosebita importanta acestui aspect, tratam cu seriozitate fiecare lucrare in parte indiferent cat este de mica, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata. Recomandam beneficiarilor materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe folosirea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie si constatarea calitatii lor.

  Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice (structurale si arhitecturale) care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie durabila si placuta. Doar daca sunt indeplinite aceste doua criterii o constructie poate beneficia de o dezvoltare durabila, bazata pe noi concepte.

  Colaborând cu noi veti obţine cele mai bune rezultate, la termenul de realizare prevăzut în contract, la calitatea dorita şi la preţuri competitive.

  Echipa DUM

  Cu noi, drumul de la dorința de a avea o casă cu grădină și până la a vă muta efectiv în ea devine ușor și sigur!

  Firma noastră vă oferă servicii complete care vă vor călăuzi de la momentul la care ați luat decizia de a construi o casă până la momentul în care vă veți muta efectiv în aceasta!